17 Mayıs 2012 Perşembe

ASR GELİŞİM TV MARKET

ASR Gelişim bu sektörde 20 yıldır tedarikçi ve ithalatçı rolünü üstlenirken, artık tecrübeli ve dinamik bir kadro ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi başarmıştır. BÜTÜN BU Faaliyetlerini, e-ticaret ve ithalat yaparak sürdüren ASR, deneyim ve birikimleriyle kendini çağımızın gerektirdiği gibi yenileyen uzman kadrosuyla, maksimum müşteri memnuniyetini ilk hedef olarak kabul etmiştir. Geniş bir ekipten oluşan AR-GE departmanı ile sektördeki yenilik ve gelişmeleri sürekli araştıran ASR, farklı amaçlara yönelik doğru ürünleri Türk insanının kullanımına sunmak için çalışmaktadır.

LOVE FOODZ HEDİYELER

Lovefoodz, birbirinden lezzetli ve etkileyici ürünlerden oluşan en tatlı, en orijinal hediyedir!

AMERİKAYA GİTMEK İSTER MİSİN?

Hizmeti satın alan kişilere profesyonel olarak Green Card çekilişine katılırken yapılması gereken işlemlerle ilgili geniş çapta hizmet verilir.SATIŞ SONRASI MAXİMUM HİZMET.

GEZEX ME %70 İNDİRİMLİ TATİL FIRSATI

Gezex.com, Doğan Grubu bünyesinde sadece tatil fırsatları sunmak için tasarlanmış bir e-ticaret sitesidir. Gezex üyelerine çok özel indirimlerle ve avantajlarla Türkiye’de ve dünyada gezme, tozma, yeme ve içme imkanı sunar. Detaylar hakkında kampanya yöneticinizle görüşebilirsiniz.

webden ürün almanın en kolay yolu

WebdenAl Satış Kampanyası çerçevesinde, WebdenAl internet sitesi üzerinden yapılan satış şeklidir. Kredi Kartı, Havale, Kapıda Ödeme ve Parçalı Ödeme yöntemlerinden geri dönüşüm elde edilmektedir. WebdenAl ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim.

OUTLETİM.COM

Outletim.com, dünyanın en iyi giyim markalarına ait, sezon sonu modellerini tek tek seçerek %80'e varan indirimlerle sunar.Kesinlikle kaliteli ürünler.Ayrıca,en hızlı teslimat,ücretsiz kargo,koşulsuz iade garantisi sunmaktadır. Kampanya ile ilgili sorularınız için kampanya yöneticinize başvurunuz. Kredi Kartı, Havale ve EFT satışları takip edilebilmektedir.

KORSE SEPETİ

  KORSE SEPETİ.COM, korse sektöründe güvenirlilik, ürün kalitesi ve koşulsuz müşteri memnuniyeti kavramlarını kendine ilke edinmiş ve bu ilkelerinden taviz vermeden internet sektöründe yerini almıştır.İnternetten satışını yaptığı BU MÜTHİŞ ürünler, birinci sınıf kumaş ve malzemelerden üretilmiştir; kullanıcılar tarafından alınan dönüşümlerle bunu ispatlamıştır.

Konsept Saat

KonseptSaat.com Beverly Hills Polo Club, Anne Klein, Buffalo, Candino, Ann Taylor, Enrico Coveri, New Balance, Replay Türkiye Resmi distribütör sitesidir.İnceleyin HAKVERECEKSİNİZ. BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Hızlı saat al

Kaliteli Saatleri, en uygun fiyata sunan Hızlısaat.com dan alabilirsiniz.

Divas Pırlanta.

Hediyelik eşya almanın en kolay yolu. Türkiye’nin En Büyük Pırlanta Mağazası Divas Diamond, kullanıcılarına ‘en kaliteli pırlantayı en uygun fiyata’ sunmanın heyecanını yaşıyor. Divaspirlanta.com, Pırlanta Sertifikası, Özel Hediye Paketi, Ücretsiz Kargo, 30 gün İade ve Değişim, 365 gün Tamir ve Temizleme Garantisi gibi özellikleriyle kullanıcılarına ‘güvenilir’ bir online alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Arçelikal

ArçelikAl kullanıcılara Arçelik ürün ve hizmet kalitesini internet ortamında sunmaktadır. Satış Kampanyası çerçevesinde, ArçelikAl internet sitesi üzerinden yapılan satışlardan komisyon elde edebilirsiniz.Siteyi inceleyin farklılıklarını görün. Kampanyanın xml'i mevcut olup; Kredi Kartı, Havale, Kapıda Ödeme, Parçalı Ödeme ile geri dönüşümler sağlanmaktadır.

Alalım bakalım ne olacak

Alalimbakalim.com sitesi Cep Telefonlar, ne ararsanız her şeyler bulabilirsiniz Televizyonlar, Foto Kamera, Beyaz Eşya, Ev Aletleri, Tv Shop Ürünlerini uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunar.

Sağlık Testi

Kullanıcılar iniş sayfasındaki formu doldurup ödül kazanma hakkına erişmektedirler. Bu testi deneyerek nasıl faydalı olabileceğini görebileceksiniz.Çekilişe katılmak için kısa bir bilgi formunun ardından ücretli cep telefonu verifikasyonu gerekmektedir.

Şans Çarkı

Kullanıcılar iniş sayfasındaki oyunu oynayıp kazandıkları puana yönelik ödül kazanma hakkına erişmektedirler. zevkli bir oyun.Çekilişe katılmak için kısa bir bilgi formunun ardından ücretli cep telefonu verifikasyonu gerekmektedir.

fitbas.com 365 gün iade garantili

Dünyada birçok kişinin ayakkabı alırken numara sorunu yaşamasını engelleyecek Fitbas, bulunmayan tüm ayakkabı numaralarının ve modellerinin satışını gerçekleştiriyor. ayağınızın sağlığını düşünün. Ayrıca çok uygun fiyatlara bu ürünlerin tüm numaralarını da satışa sunmaktadır.

weight sağlığınızı koruyun

Vücut Yağ Oranınızı (VKI) ve ideal kilonuzu hesaplayınız
Vücut Yağ Oranı (VKI) vücut ağırlığının (kg), boy uzunluğunun metre cinsinden karesine bölünmesiyle hesaplanır. sağlığınızı korumanın en uygun yolu.
Dolduracağınız testin sonuçlarının doğru olması için size, beslenme alışkanlıklarınız, hayat tarzınız ve yaptığınız egzersizlerle ilgilide sorular soracağız.

Shoot the Duck ördek vurma oyunu

Kullanıcılar iniş sayfasındaki oyunu oynayıp kazandıkları puana yönelik ödül kazanma hakkına erişmektedirler. Harika bir oyun. denemenizi tavsiye ederim.Çekilişe katılmak için kısa bir bilgi formunun ardından ücretli cep telefonu verifikasyonu gerekmektedir.