14 Mayıs 2012 Pazartesi

FIRSATLAR TOPLULUĞU

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269]   Seyahat agırlıklı olarak çalışan vip firsatların bulundugu mojo tura baglı bir fırsat sitesidir.











VipFirsatim viip2 Image Banner

EN UCUZ HAVAYOLUNUN BUL

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269]

Tripsta, 2005 yılından itibaren Avrupa pazarında faaliyet gösteren bir online seyahat acentasıdır

WHAT İS REBTEL?

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269]
 What is Rebtel?

FOTOGRAF SEVER MİSİNİZ?

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269]
 Affiliate Programı Hakkında Genel Bilgiler
MAGIX Ortaklık Programına Hoş Geldiniz!
MAGIX; özel ve kurumsal kullanıcılar

TATİLCİLER BURADAN BAŞLAYABİLİRSİNİZ..

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269] HMSTatil.Com: Güvenli ve hesaplı tatilin adresi HMSTatil.Com! www.hmstatil.com

HMSTatil, turizmin öncü gruplarından OTI Holding’in bir iştiraki. Tatil severlere birbirinden farklı tatil seçeneklerini uygun fiyatlarla sunan HMSTatil.Com kullanıcı dostu bir tatil portalı. Sitede yurt içi, yurt dışı oteller, uçak bileti, kültür turları ve yurt dışı turları satın alabilen kullanıcılar, tüm kredi kartlarıyla güvenli şekilde ve taksitle alışveriş yapabiliyor, EFT/Havale ile satın alım gerçekleştirip, haftanın her günü Çağrı Merkezi’ni arayarak tatil satın alabiliyor. HMSTatil.Com’u diğer tatil portallarından ayrıştıran özelliklerden biri olan ‘Tatil Paketim’ uygulaması, kullanıcının istediği şehir, tarih, kişi sayısına göre en uygun konaklama+uçak paketlerini bütün olarak listeleme, karşılaştırma ve toplu olarak anında satın almasına imkan tanıyor. NE GÜZEL FIRSATLAR DEĞİL Mİ?
 

GRUPPAL SATIŞ ORTAKLIĞI PROGRAMI

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269] Gruppal Tatil Firsatlari Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269] Sila Konser Bannerlari 300x250 Image banner 

Gruppal TR Satış Ortaklığı Programı / Affiliate Program

Gruppal’a kazandıracağınız her üyeden ve yapılan satışlardan komisyon kazanabilirsiniz!

25-55 yaş arası, İnternet’ten alışveriş yapan (ya da yapmak isteyebilecek) bir online topluluğa sahipseniz, SEM ve diğer dijital pazarlama araçlarını da kullanarak, gelirlerinizi Gruppal ile birlikte dramatik olarak arttırabilirsiniz.

Gruppal will pay you for each and every member acquired and share from sales that originate from your site!

If you have a strong online community preferably aged 25-55 that would buy goods and services online, you can dramatically increase your revenues by using SEM and related digital media tools.

SEYAHAT SİTESİ

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269]
• Ние бързо се наложихме на българския интернет пазар като лидер в предлагането и продажбата в реално време на самолетни билети. Резервационната система ETS е свързана с глобалната дистрибуционна система (GDS) WORLDSPAN, която е лидер в световен мащаб отчитаща годишно над 35% от продадените самолетни билети в света и над 65% от самолетните билети продадени през интернет в целия свят.
• Ние започнахме дейността си в България от Октомври 2008 година. Използвайки уникалната резервационна система eSKY Travel Search (ETS) разработена от IT инженерите на eSKY.


frankfurt_bg 750x300_Frankfurt Image Banner 750 x 300

HAYATINIZIN AŞKINI YAKALAYIN

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269]
   eDarling, Avrupa’nın en tanınmış ve lider arkadaşlık platformları arasında yer alıyor. eDarling, üyelerine sunduğu bilimsel kişilik testi ve eşleştirme metodu sayesinde diğer platformlara nispeten büyük bir ayrıcalığa sahip.Traumpartner728x90.jpg

ONLİNE OYUN PORTALI

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269]
Dünyanın en büyük 3 oyun portalından birisi!

Kaydolan tüm kullanıcılardan %35’lik gelir payı (sınırsız süre için) ve satın alan her kullanıcı başına 1,00 € gelir imkânı.
Hem para kazanın hem de içerik olarak zengin oyunları reklam sisteminizde gösterme hakkını elde edin.

Cazip gelir imkânları:
Oyunlarımızın reklamını yapın ve yeni kazanılan oyunculardan elde edilen cirolardan kazanç sağlayın:
Üyelerimiz oyunda 1,99 € ‘dan 99 € arasında yatırım yapma imkânlarına sahipler (örneğin sanal ürünler veya VİP Paketler).

Bir üye ortalama 6 ay oynar ve bu süre zarfında sanal ürünler için para harcar.

İş ortağımız olarak satışlardan elde edilen gelirlerden net tutarın % 20 ile % 35 oranını ciro primi olarak alacaksınız ve ayrıca oyuncunun yaptığı ilk satın alımın 50ct ile 1 € arası sizin olacak.

Online oyunlarımız uzun süre oynamak için geliştirildiğinden, burada oldukça ilgi çekici bir gelir modeli ortaya çıkıyor:

Belli aralıklarla size ilgi çekici kampanyalar ve buna bağlı olarak ekstra gelirler sunacağız!
 bigpoint_banner_728x90_tr_14