15 Mayıs 2012 Salı

e-darling hayat arkadaşlığı sitesi

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269] Çünkü AŞK şansa bırakılmaz! Adam aşagıda kendsini baya tanıtmış bana diyecek söz bırakmamış.
"İnternet’te hayat arkadaşı aramanın en hareketli dönemleri, yaz ve yeni yılın ilk aylarıdır. Hayat arkadaşı bulma girişimleri hali zaman almasından dolayı kullanıcılar, bu aramayı boş zamanlarına bırakmaktalar. Özellikle yıl başlarında bekârlar, yalnızlıklarını fark ederler ve yeni yılda bu durumu değiştirmez kendilerine hedef koyarlar.
Potansiyel müşteriler arasında eDarling’in tanınmışlığını artırmak için, bu dönemlerde özellikle İnternet reklamlarını yoğunlaştırılır.

Şirketimiz
Affinitas GmbH, 2008 yılı Kasım ayında; hayat arkadaşını İnternet’te bulmak isteyenlere çok farklı bir hizmet sunma amacıyla kurulmuştur. alando (yeni ismiyle Ebay Deutschland), Jamba, Citydeal (yeni ismiyle Groupon) ve Zalando’yu kuran Samwer Kardeşler, şirketin yatırımcıları oldular. Amerika Birleşik Devletleri’nde online arkadaşlık sektörünün lideri eHarmony de, bir süre sonra eDarling’in yatırımcıları arasına katıldı.
eDarling, kısa bir süre içinde Almanya’nın en önde gelen arkadaşlık sitelerinden biri olmayı başardı. Şirketimiz, Almanya dışında 11 ülkede daha hizmet vermektedir. Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan merkezimizde, 270 çalışanımızla, üyelerimize eDarling’in başarısını daha büyütmek için çalışıyoruz.
eDarling’in sunduğu hizmetin kalitesi, Alman Denetleme Kurumu TÜV tarafından kontrol edilmektedir. eDarling ayrıca, Alman COMPUTER BILD (8/2010) dergisi tarafından yapılan testte en başarılı ürün olarak seçilmiştir".

Hiç yorum yok: