14 Mayıs 2012 Pazartesi

EN UCUZ HAVAYOLUNUN BUL

Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269]

Tripsta, 2005 yılından itibaren Avrupa pazarında faaliyet gösteren bir online seyahat acentasıdır
. Hizmet verdiğimiz ülkeler Yunanistan, Almanya, Birleşik Krallık, İrlanda, İtalya, Polonya, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Romanya’dır. Merkez ofisimiz Atina, Yunanistan’da bulunmaktadır. Bünyemizde 50 harikulade çalışan, olağanüstü bir IT departmanı ve çağrı merkezi yer almaktadır.

Program Tanımı

Bu programın amacı tripsta.com.tr internet sayfası üzerinden uçak bileti satmaktır. Çekici bir gösterim sayfası ve işlevsel bir uçak arama motoru ile portalımızın kullanımı kolaydır. Seyahat ürünlerini satın almak Dünyada en çok yapılan online işlemdir.

Tripsta.com.tr tüm havayollarının tarifeli uçuşları, düşük fiyatlı uçuşları ve charter uçuşları için Türkiye pazarında en geniş kombinasyona sahip, en yenilikçi sistem BEST PRICE MIX’I müşterilerine sunmaktadır. Bu sistem sayesinde ekstra ücret yansıtmayan en rekabetçi fiyatları bulmak mümkündür.

Özel tekliflerimiz, gerçekten ucuz fiyatlarımız ve çok seçenekli uçuşlarımız müşterileri cezbetmektedir. Firmamız, hem online hem de online olmayan farklı kanallar aracılığı ile yapılan tanıtımlarımız ile medyada aktif bir rol oynamaktadır.
 
 LOGO

Hiç yorum yok: